Top

Verzending & Retouren/Betalen

Verzending binnen Nederland

 • Brievenbuspost: € 2,95
 • Pakketpost (incl. Track & Trace): € 4,95

Brievenbuspost

Voor kleinere artikelen die door de brievenbus passen geldt een vast verzendtarief van
€ 2,95. Dit bedrag is inclusief beschermend inpakmateriaal, zoals stevige kartonnen enveloppen, luchtkussenenveloppen en bubbeltjesmateriaal. 

De make-up die middels brievenbuspost verzonden wordt is niet te volgen met een Track & Trace code. Dit is een bewuste keuze om de verzendkosten laag te houden. 

Bestelt u make-up die door de brievenbus past, maar wilt u toch graag uw zending middels een Track & Trace code volgen? Dan kunt u uw bezorgmethode tijdens het afrekenproces upgraden naar pakketpost. Er zal dan € 3,- extra in rekening gebracht worden. 

Pakketpost

Dazzle Cosmetics verstuurt haar pakketpost met PostNl of DHL for you. Deze pakketten worden standaard voorzien van een Track & Trace code, zodat u uw zending nauwkeurig kunt volgen. Indien u uw bestelling op werkdagen vóór 16.00 u. heeft besteld, ontvangt u uw pakket de volgende werkdag al in huis. 
 

Verzending naar België

 • Pakketpost (incl. Track & Trace): € 8,95
Bestellingen uit België worden altijd met PostNL verzonden als pakketpost met Track & Trace code. Als u uw bestelling voor 16.00 uur heeft geplaatst, brengen wij uw pakket dezelfde dag nog naar het postkantoor. De gemiddelde levertijd naar België ligt tussen de 2 en 3 werkdagen. 

Betaling


Bij Dazzle Cosmetics kunt u uw make-up op de volgende manieren afrekenen: 

 • iDEAL
 • PayPal (€ 1,- toeslag)
 • DIRECTebanking (België)
 • Bancontanct / Mister Cash (België)*
 • Vooruitbetaling per bank*

* Voor Belgische klanten,wilt u betalen met Bancontact (Mister Cash), dat kan! Kies dan bij betalen voor de betalingsmogelijkheid Sisow. U ziet dan de optie Bancontact hierbij staan.

* Let op: als u via vooruitbetaling per bank wilt betalen, kan het een aantal dagen duren voordat uw betaling bij ons binnen is. Zodra het geld is bijgeschreven, ontvangt u per e-mail een betaalbevestiging en sturen wij uw bestelling naar u toe. 
 

Retouren


Volgens de wet Koop op Afstand mag u binnen 14 dagen na ontvangst van het product en zonder opgaaf van reden het product retourneren. Aan het retourneren van make-up zijn echter wel de volgende voorwaarden verbonden: 

 • U dient de retournering vooraf per e-mail aan ons te communiceren. Make-up die zonder goedkeuring wordt geretourneerd, kunnen wij niet in behandeling nemen. 
 • De verzendkosten voor de retournering zijn voor rekening koper. 
 • Producten die u wilt retourneren dienen ongebruikt en ongeopend te zijn en voorzien te zijn van hun originele en onbeschadigde verpakking. 
 • Het product dient zonder schade bij ons afgeleverd te worden. 
N.B. U bent zelf verantwoordelijk voor verlies en/of schade bij de retourzending. Aanbevolen wordt daarom om retourzendingen aangetekend of met Track & Trace code te versturen. 


Mocht u om welke reden dan ook het product willen retourneren, dan vragen wij u om eerst contact te met ons op te nemen via het contactformulier. Wij zullen altijd proberen een passende oplossing voor het probleem te vinden.