Top

Sunkissed Oogschaduw Palet 12 Kleuren (Shimmer)

  • Sunkissed Oogschaduw Palet 12 Kleuren (Shimmer)
rating 4
(4 / 1 Reviews)
8,49
Product is niet meer leverbaar


  • Type: Oogschaduw
  • Merk: Sunkissed
  • Aantal kleuren: 12
  • Inclusief applicator
Door het merk Sunkissed is een goed en betaalbaar setje oogschaduw met maar liefst 12 neutrale kleuren met het shimmer effect op de markt gebracht. 
 
Het is een fantastisch setje, uitgevoerd in een leuk en degelijk doosje met een eenvoudige vergrendeling aan het dekseltje. Zo kan het niet per ongeluk opengaan als je het bij je draagt om het onderweg nog iets bij te werken. Daarnaast is er een ruimte in het doosje gereserveerd voor de applicator. Deze oogschaduw applicator wordt ook meegeleverd en is een uitstekend hulpmiddel voor het aanbrengen van de oogschaduw.
 
Voordat je begint met de kleur aan te brengen, is het verstandig om eerst een primer (een oogschaduwbasis) aan te brengen. Hierdoor blijft de oogschaduw nog beter zitten en de kleuren zijn dan eenvoudiger te mengen op het ooglid.
 
Dankzij deze Sunkissed 12 kleuren shimmer oogschaduw is het kiezen van de juiste kleurencombinatie nog eenvoudiger geworden!
 

Reviews (1)
rating 4 (4 / 1 Reviews)

Romy (04-06-2014) rating 4 Ik gebruik dit palette bijna dagelijks. De kleuren zijn super mooi en geschikt om gevarieerde looks te maken.

Type de code over
Stuur naar een vriend
@
@
Type de code over