Top

St. Moriz Instant Self Tanning Spray Dark

Nieuw
  • St. Moriz Instant Self Tanning Spray Dark
rating 4
(4 / 1 Reviews)
11,99
Product is niet meer leverbaar


  • Type: Zelfbruiner spray
  • Merk: St. Moriz
  • Inhoud: 150 ml
  • Kleur: Dark
Wil je in een korte tijd mooi bruin worden, maar werkt de zon niet mee? Gelukkig kun je ook aan je kleurtje werken met de St. Moriz zelfbruiner spray dark. Met deze tanning spray heb je zonder moeite en in een korte tijd een natuurlijke, diepbruine kleur te pakken. De St. Moriz zelfbruiner spray dark is gemakkelijk mee te nemen in een handige spuitbus van 150 ml, dus je kunt altijd en overal je tan bijwerken! 
 
Door de spraydop is St. Moriz zelfbruiner spray eenvoudig gelijkmatig aan te brengen op het gehele lichaam. Ook op juist die plaatsen waar de huidskleur wat sneller kan vervagen, kun je met St. Moriz zelfbruiner spray je tan weer gemakkelijk bijwerken.
 
Wil je je tan na de eerste behandeling met de St. Moriz zelfbruiner spray nog wat donkerder bruin worden? Breng dan eenvoudig een tweede laagje aan en je ziet direct resultaat!


Voor alle zelfbruiningsprodukten geldt: Niet gebruiken op beschadigde huid. Een selftan beschermt NIET tegen verbranding in de zon, gebruik dus altijd een creme met een beschermingsfactor als je in de zon gaat.


Reviews (1)
rating 4 (4 / 1 Reviews)

rating 4 ik vind het echt de beste zelfbruiner die ik ooit heb gehad.
je bent meteen na een keer sprayen getint, dat is toch ideaal, en de tint is ook nog een natuurlijke kleur ik kan niet meer zonder!

Type de code over
Stuur naar een vriend
@
@
Generating captcha code