Top

Make-up look Touch of Gold

Make-up Look A Touch of Gold

Make-up Stijl Toch of Gold
Goud is dé kleur van kerstmis en oud en nieuw. Met goud zit u altijd goed en creëert u onmiddellijk een stralend en elegant effect. Het is ook een tint die vrijwel iedereen goed staat: lichtgoud voor koele types en donkergoud en bronstinten voor mensen met een gele ondertoon in de huid. Bij het model zijn de ogen opgemaakt met warme, glanzende goud -en bruintinten.

1. Foundation

Gebruik een op uw huidskleur afgestemde foundation, bijvoorbeeld Lasting Matte Foundation van CCUK (kleur Natural Bronze). Matteer de huid met een poeder, bijvoorbeeld Rimmel Lasting Finish Mineral Powder (kleur 100 Ivory). Maak hierbij gebruik van een grove poederkwast. Breng een zachte roze of perzikkleurige blush aan op de appeltjes van de wangen, bijvoorbeeld W7 Blush Duo kleur 3.

2. Wenkbrauwen

Gebruik een wenkbrauwborsteltje om de wenkbrauwen in model te brengen. Teken ze bij met een wenkbrauwpotlood, bijvoorbeeld het CCUK Oogpotlood (kleur Brown). Pas wel op dat ze niet te donker worden!

3. Oogschaduw

Breng met een vochtig kwastje een ivoorkleurige oogschaduw aan van de binnenste ooghoeken tot aan halverwege het ooglid. Wanneer de oogschaduw nat wordt verwerkt, worden de kleuren nog intenser. Breng een donkerbruine oogschaduw aan in de buitenste ooghoeken en in de arcadeboog en laat deze naar het midden van het ooglid toe vervagen.

De kleuren van het 100 Kleuren Oogschaduwpallet van Saffron zijn hiervoor zeer geschikt. Het palet bevat veel glanzende goudtinten in verschillende soorten poederoogschaduw. Gebruik de gouden glitteroogschaduw om het midden van de oogleden te accentueren. Dit geeft de oogmake-up extra veel diepte. Gebruik een lichtere goudkleur in de binnenste ooghoeken. Dit heeft een oplichtend effect.  

4. Oogpotlood

Omlijn de ogen met een zwart kohlpotlood en gebruik dit ook aan de binnenkant van het onderste ooglid. De Pearl Fashion Waterproof Eyeliner (kleur: zwart) is hiervoor een goede keus, omdat hij niet uitloopt en een mooie diepzwarte kleur heeft.

5. Mascara

Zet de wimpers aan met zwarte mascara van bijvoorbeeld L’Oreal Volumissme Waterproof Mascara (kleur: zwart). Deze mascara geeft uw wimpers heel veel volume en is waterproof.

6. Lipgloss

Omdat de oogmake-up al vrij aanwezig is, is het mooier om de lippen neutraal te houden. Een abrikooskleurige gloss staat mooi bij goudtinten. Bij het model is gebruik gemaakt van L’Oreal Glam Shine 6 Hour lipgloss (kleur: Copper Gold).
 
Dazzle Cosmetics wenst u veel plezier met uw stijlvolle gouden oogmake-up!

Benodigde make-up: 

Laat een reactie achter: