Top

L'Oreal Lipshine 6 Hour Brilliance

Haast iedere vrouw heeft wel een of meerdere soorten lipgloss in huis. Eigenlijk is lipgloss gewoon niet meer weg te denken uit het vrouwenleven! Helaas zitten er vele glossjes tussen die niet lang blijven zitten en na een half uurtje al weer vervaagd zijn.

Gelukkig is er nu een lipgloss die wel zijn beloofde werk doet en tot zes uur blijft zitten. Dit is de L'Oréal Lipshine 6 Hour Brilliance. Het klinkt haast te mooi om waar te zijn, maar toch is het echt zo.
 
Om te kijken of de gloss echt doet wat L’Oréal belooft, heb ik hem namelijk zelf getest. L’Oréal Lipshine 6 Hour Brilliance is verkrijgbaar in maar liefst vijftien tinten.

Lekker zacht

Het valt me op dat de gloss zacht is en lekker weg smeert. De 6 hour lipgloss bevat een speciale samenstelling die bestand is tegen weersinvloeden. Hierdoor blijven je lippen soepel en drogen ze niet uit. Het is dus ook nog eens een goede verzorging voor je lippen. Verder bevat de gloss een natural shimmer, zodat je lippen een lange tijd een glanzend laagje hebben.
 

Meer glans

Voor een dagje shoppen heb ik Everlasting Beige gebruikt en ik heb hem mijn lippen niet een keer bijgewerkt. Ideaal dus! Ik hoefde slechts een dun laagje aan te brengen en mijn lippen kregen al gelijk meer glans. En deze glans bleef lang zitten.
 

Vijftien tinten

L’Oréal Lipshine 6 Hour Brilliance te koop in vijftien kleuren. Het maakt niet uit of je een gloss zoekt voor een feestje, een werkdag of een date, voor elke gelegenheid is er dus wel een geschikte tint verkrijgbaar. Zelf heb ik gekozen voor de drie tinten Unlimited Red, Everlasting Beige en Blush Mania.

 

Unlimited Red

De tint Unlimited Red is vooral leuk voor een feestje. Je lippen passen dan helemaal bij je party-outfit en vallen lekker op. Aangezien de lipgloss zes uur blijft zitten, hoef je niet steeds naar het toilet om je lippen bij te werken. Heel handig dus! Vooral als je net even met die leuke man staat te kletsen.

 

Everlasting Beige

Met Everlasting Beige creëer je een natural look. Deze kleur is vooral ideaal voor een werkdag, een presentatie of een dagje winkelen. Je ziet er dan uit als een natural beauty en hoeft niet continu je lipgloss uit je tas te pakken.

 

Blush Mania

Heb je binnenkort een date? Kies dan voor Blush Mania. Hiermee laat je je lippen stralen en glanzen. Je date zal zijn ogen niet van je mond en je stralende gezicht af kunnen houden.

 

Wil je ook graag een L’Oreal 6 Hour Lipshine Brilliance? Dan kun je deze nu voordelig aanschaffen bij Dazzle Cosmetics!