Top

Dazzle Cosmetics Make-up Blog

Flavourites - de leukste webshops!

Sinds januari is Dazzlecosmetics lid van Flavourites, de leukste webshops! Bezoek de website van Flavourites, wij staan onder de rubriek Beauty.

Flavourites

Flavourites biedt een overzicht van de leukste webshops en richt zich vooral op vrouwen met een drukke carrière en/of kids. Ze hebben weinig tijd om te shoppen maar willen wel graag origineel voor de dag komen! Op Flavourites hebben momenteel zo’n 1.250 webshops een basisvermelding, die bestaat uit een eigen venster met tekst en beeldmateriaal. Maandelijks heeft Flavourites zo’n 100.000 bezoekers per maand, met een gemiddelde van...
Lees verder...


L'Oreal Lipshine 6 Hour Brilliance

Haast iedere vrouw heeft wel een of meerdere soorten lipgloss in huis. Eigenlijk is lipgloss gewoon niet meer weg te denken uit het vrouwenleven! Helaas zitten er vele glossjes tussen die niet lang blijven zitten en na een half uurtje al weer vervaagd zijn.
Gelukkig is er nu een lipgloss die wel zijn beloofde werk doet en tot zes uur blijft zitten. Dit is de L'Oréal Lipshine 6 Hour Brilliance. Het klinkt haast te mooi om waar te zijn, maar toch is het echt zo.
Om te kijken of de gloss echt doet wat L’Oréal belooft, heb ik hem namelijk zelf getest. L’Oréal Lipshine 6 Hour Brilliance is verkrijgbaar in maar liefst vijftien tinten.

Lekker zacht

Het valt me op dat de gloss zacht is en lekker weg smeert. De 6 hour lipgloss bevat een speciale samenstelling die bestand is tegen weersinvloeden. Hierdoor blijven je lippen soepel en drogen ze niet...
Lees verder...


Dazzle Cosmetics Make-up Shop Vernieuwd!

De Dazzle Cosmetics make-up shop heeft een nieuwe, frisse look gekregen! Zo bestel je voortaan nog makkelijker al je make-up online! Vergeet daarbij niet de nieuwe secties te bekijken, zoals de sale pagina (boordevol nieuwe dagaanbiedingen!), ons nieuwe blog en de compleet vernieuwde homepage, waar je nu op één overzichtelijke pagina direct alle categorieën kunt bekijken!

Lagere verzendkosten

Make-up is en blijft helaas zeer breekbaar tijdens transport, dus wij doen er alles aan om onze producten heelhuids te bezorgen: stevig verpakkingsmateriaal, bubbeltjesplastic en beschermende enveloppen of dozen. Hoewel wij deze kosten nooit aan onze klanten...
Lees verder...


Dazzle Cosmetics op Facebook!

Dazzle Cosmetics is nu ook actief op Facebook! Heb jij onze Facebook Fanpage al gevonden? Like onze Facebookpagina en wordt in het vervolg automatisch op de hoogte gesteld van aanbiedingen, assortimentsuitbreidingen en voordelige winacties!


Win een Dazzle Cosmetics cadeaubon t.w.v. € 25!

Om onze Facebook Fanpage in te wijden, verloten wij onder de eerste 100 likes een Dazzle Cosmetics cadeaubon t.w.v. € 25. Wil jij deze make-up cadeaubon winnen? Surf dan snel naar Facebook en like de Dazzle Cosmetics Fanpage! Zodra de eerste 100 likes bereikt zijn, wordt de winnaar via Facebook bekend gemaakt. Lees verder...