Top

St. Tropez Untinted Classic Self tan

Nieuw
  • St. Tropez Untinted Classic Self tan
29,99
Verwachte levertijd: 1 dag


ST TROPEZ UNTINTED CLASSIC ZELFBRUINER

De St. Tropez Untinted Classic Bronzing Lotion is een nieuwe en discrete zelfbruiner die niet alleen een natuurlijke en zomerse bruine huid geeft maar ook een egaal en professioneel eindresultaat. Bij het aanbrengen is deze zelfbruiner kleurloos, je hoeft dus niet te wachten om de guide colour af te spoelen. Breng het product bijvoorbeeld aan in de ochtend en na 4 uur zie je al een prachtige diep bruine kleur. De kleur is na 8 uur volledig uit-ontwikkeld.

St. Tropez Untinted Classic Bronzing Lotion is gecreëerd door de zelfbruiner experts van St.Tropez en is speciaal ontwikkeld om zowel bij de droge, normale en vettige huid uitstekend te werken. De kleur die die ontstaat blijft lang zitten en de egale goudgebronsde kleur is heel natuurlijk. Door toevoeging van diverse huidverzorgende ingrediënten zoals Aloe Vera wordt de huid diep verzorgd waardoor je na het aanbrengen nog langer van de kleur van de St. Tropez Untinted Classic Bronzing Lotion kan genieten.

Door het speciaal ontwikkelde anti-geur technologie ruikt de zelfbruiner minimaal.

Zo gebruik je de St. Tropez Untinted Classic Bronzing Lotion het beste:

Scrub de huid ongeveer 24 uur van tevoren. Vlak voor het aanbrengen van de zelfbruiner smeer je droge plekjes zoals ellebogen, knieën enkels en voeten in met een hydraterende bodylotion. Voor het mooiste resultaat gebruik je een tanning mitt bij het aanbrengen. Werk van beneden naar boven en begin bij je enkels. Voor het insmeren van je rug draai je de tanning mitt om zodat hij andersom om je hand zit. Zorg ervoor dat je elk plekje hebt ingesmeerd en doe als laatste je handen, voeten en gezicht. Hiervoor heb je geen extra product nodig maar gebruik je de restjes op de mitt.

Laat het even opdrogen voordat je je aankleed. Wacht 4 tot 8 uur met douchen of sporten. Gebruik hierna dagelijks een hydraterende bodylotion om je kleurtje te verlengen.
Reviews (0)
Type de code over
Stuur naar een vriend
@
@
Type de code over