Top

Ibiza Hunk man tanning mousse 50 ml

Nieuw
  • Ibiza Hunk man tanning mousse 50 ml
12,99
Verwachte levertijd: 1 dag


Heerlijke zelfbruiner mousse speciaal voor mannen. Ibiza Hunk Man Tanning Mousse geeft binnen een paar minuten een natuurlijk en egaal resultaat. Blijft 4-5 dagen zichtbaar.

Als je op zoek bent naar een perfecte en natuurlijk ogende zelfbruiner die lang zichtbaar blijft en geen strepen achterlaat, dan is deze  lichtgewicht Ibiza Hunk Man Tanning Mousse iets voor jou.

Geeft direct een mooie natuurlijk kleur en is geschikt voor alle huidtypes.

Scrub van tevoren je huid en hydrateer drogere plekken zoals voeten, enkels, knieën en ellebogen, polsen en handen met een bodylotion of tan optimiser. Gebruik een tanning mitt bij het aanbrengen. Dit zorgt voor een egaal professioneel resultaat en schone handen. De Ibiza Hunk Man Tanning Mousse goed schudden voor gebruik. Breng wat mousse aan op de tanning mitt en smeer het product geleidelijk uit over de huid. Laat het product 6-8 uur intrekken en vermijd zolang douchen, zwemmen of sporten. Na de inwerktijd spoel je de guide colour van je huid en verzorg je de huid met een bodylotion of after tan product. Zo blijft je kleurtje optimaal en blijft de huid verzorgd.

Gebruik het twee keer per week om je kleur te behouden, of gebruik het vaker voor een diepere kleur.


Reviews (0)
Type de code over
Stuur naar een vriend
@
@
Type de code over