Top

Collection 2000 dazzle me eyedust 18 Inky

  • Collection 2000 dazzle me eyedust 18 Inky
4,99
Product is niet meer leverbaar


Collection 2000 Dazzle Me Eyedust is een poeder oogschaduw met een intens glittereffect. De oogschaduw is zowel droog als nat te gebruiken. Creëer uw eigen look en laat uw ogen stralen. Deze prachtige oogschaduw is verkrijgbaar in diverse stralende kleuren.

HOE TE GEBRUIKEN:

Om de kleur van uw oogschaduw helemaal tot haar recht te laten komen, moeten uw oogleden een neutrale kleur hebben. Bovendien hoeft u dan geen enorme laag oogschaduw aan te brengen. Dat vergroot de kans dat u de oogschaduw goed kunt aanbrengen en u doet bovendien langer met uw favoriete kleur oogschaduw. Breng dus eerst een dun laagje foundation of los poeder of primer aan op uw oogleden. Als u de oogschaduw daadwerkelijk gaat aanbrengen, werk dan met heel dunne laagjes. Op die manier kunt u nauwkeurig werken en de gewenste tint heel precies zelf bepalen. Bovendien hoeft u dan minder oogschaduw te verwijderen als het wel misgaat.

Veel mensen brengen de oogschaduw op het beweegbare ooglid aan van ooghoek naar ooghoek. Onhandig, aangezien u dan bij het smalste deel van uw ooglid begint, terwijl er in verhouding nog veel oogschaduw aan het kwastje zit. Dat gaat dus al snel mis. Als u het beweegbare ooglid gaat kleuren, kunt u het beste vanuit het breedste deel naar de smallere delen toe werken. Voor het deel boven het beweegbare ooglid, vanaf de plooi tot aan uw wenkbrauw, heeft u meer speelruimte, ook op de smallere gedeelten. Daar kunt u dus wel van ooghoek naar ooghoek werken.


Reviews (0)
Type de code over
Stuur naar een vriend
@
@
Generating captcha code